Nüve Forum


Laz Yemekleri hakkinda Ekşaşi (Rize) ile ilgili bilgiler


Malzemeler: 2 bardak renkli veya beyaz fasulye 1 bardak buğday unu 1,5 bardak armut pekmezi 1 çay bardağı pirinç 1 çay bardağı şeker. Yapılışı: Fasulyeler dört bardak su ile birlikte

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 13.02.10, 05:31
HikmetKaya - ait kullanıcı resmi (Avatar)
Meraklı
 
Üyelik tarihi: Oct 2009
İletiler: 143
HikmetKaya karanlıkta yolumuzu bulmamızı sağlayan bir ışık.HikmetKaya karanlıkta yolumuzu bulmamızı sağlayan bir ışık.HikmetKaya karanlıkta yolumuzu bulmamızı sağlayan bir ışık.HikmetKaya karanlıkta yolumuzu bulmamızı sağlayan bir ışık.HikmetKaya karanlıkta yolumuzu bulmamızı sağlayan bir ışık.HikmetKaya karanlıkta yolumuzu bulmamızı sağlayan bir ışık.HikmetKaya karanlıkta yolumuzu bulmamızı sağlayan bir ışık.
Standart Ekşaşi (Rize)

Malzemeler:
2 bardak renkli veya beyaz fasulye
1 bardak buğday unu
1,5 bardak armut pekmezi
1 çay bardağı pirinç
1 çay bardağı şeker.
İsim:  images.jpeg
Görüntüleme: 169
Büyüklük:  4,1 KB (Kilobyte)
Yapılışı:
Fasulyeler dört bardak su ile birlikte pişirilir. Fasulyeler pişince sekiz bardak su ilave edilerek ve yeniden kaynatılarak pirinci konur, buğday unu sulandınlarak kazana ilave edilir. Yeniden kanatılarak pekmezi, şekeri, ve tuzu konur ve yeniden beş dakika karıştırılarak pişirilir. Kaselere boşaltılarak yenir.
__________________

Güzel Sanatlar Fakültesi/Lisesi Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursu
Resim Yağlı Boya Hobi Kursu
Hızlı ve Etkili Okuma Kursu
Çocuklar için Hızlı Okuma Kursu
Çocuklar için Resim Kursu
Diksiyon Kursu
Nefes Teknikleri Kursu
Kişisel Gelişim Kursları
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
(rize), ekşaşi

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün zaman ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu anki saat: 15:41 .