Nüve Forum


İngilizce hakkinda Tenses/Test 1(30 ADET SORU) ile ilgili bilgiler


TEST 1 [coverattach=1] 1- Last Saturday my father ........... that his dinner suit was too small, so now he .......... a strict diet. A) has discovered/followed B) discovers/was following C)

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 02.02.09, 14:47
ghostgirl - ait kullanıcı resmi (Avatar)
Genel Yönetici
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nereden: Mersin
İletiler: 13.547
ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!
Standart Tenses/Test 1(30 ADET SORU)


TEST 1

[coverattach=1] 1- Last Saturday my father ........... that his
dinner suit was too small, so now he .......... a strict diet.
A) has discovered/followed
B) discovers/was following
C) discovered/is following
D) was discovering/has followed
E) has been discovering/follows
2- Helen .......... her driving test five times so far
without success, but she .......... yet.
A) takes/isn't giving up
B) has taken/hasn't given up
C) was taking/didn't give up
D) is taking/doesn't give up
E) took/wasn't giving up
3- Most of the time, John and his friends .......... football matches at their local cafe, but this Saturday they .......... to the stadium, and so
they're all very excited.
A) watch/are going
B) have been watching/go
C) are watching/have gone
D) were watching/went
E) have watched/were going
4- Kate ......... a vegetarian for eleven years now,
and she ............ meat at all during all this time.
A) is/isn't eating B) has been/wasn't eating
C) is/doesn't eat D) has been/hasn't eaten
E) was/didn't eat
5- Last year Richard ............. his bicycle to
work every day, but he .......... the bus
since the accident.
A) rides/takes B) has ridden/is taking
C) rode/has been taking D) was riding/took
E) is riding/has taken
6- I .......... glasses when I was younger, but
now I .......... contact lenses.
A) was wearing/have had
B) have worn/** having
C) have been wearing/had
D) wear/was having
E) wore/have
7- About a month ago, I .......... a brochure
about your hotel, but I ......... it yet.
A) request/didn't receive
B) have requested/** not receiving
C) was requesting/wasn't receiving
D) requested/haven't received
E) have been requesting/don't receive
8- The conditions in our office ......... more and
more unbearable, and so quite often
recently I .......... quitting it and looking for
a new job.
A) have got/was considering
B) was getting/** considering
C) are getting/have considered
D) have been getting/consider
E) get/considered
9- Because I .......... a long way from my work, I
........ lots of time going to and from work.
A) live/waste
B) lived/have wasted
C) have been living/wasted
D) ** living/have been wasting
E) was living/** wasting
10- In the USA the twenty largest newspaper
chains .......... for almost half of the
circulation, reflecting a trend that .......... in
the 1970s.
A) account/started
B) were accounting/start
C) has accounted/was starting
D) accounted/is starting
E) accounts/has started
11- Clean snow .......... as much as 87 percent of
the sunlight that .......... on it.
A) is reflecting/shone
B) has reflected/was shining
C) reflected/is shining
D) was reflecting/has shone
E) reflects/shines
12- More than two hundred people .......... the
tower when the bomb .......... in one of the
dustbins.
A) have visited/was exploding
B) were visiting/exploded
C) visited/has exploded
D) are visiting/is exploding
E) visit/has exploded
13- Because you .......... half of the ingredients as I
..........dinner, you probably aren't hungry at all
now.
A) were eating/have prepared
B) have eaten/prepared
C) have been eating/prepare
D) ate/was preparing
E) eat/have been preparing
14- She.......... strictly since Christmas and so far
she .......... eight kilos.
A) was dieting/was losing B) dieted/loses
C) diets/is losing D) is dieting/lost
E) has been dieting/has lost
15- Cindy's family .......... chains in this area for
over three centuries and now her father ..........
this traditional craft at the county museum
twice a day as well.
A) are making/is demonstrating
B) have made/has demonstrated
C) made/was demonstrating
D) were making/demonstrated
E) have been making/demonstrates
16- He ........... to unlock the door to his flat
because the telephone ........... .
A) was hurrying/rang
B) hurries/has been ringing
C) hurried/was ringing
D) is hurrying/rings
E) has hurried/has rung
17- There .......... economies since the dawn of
civilization, but as a field of study, economics
.......... only recently.
A) were/was developing
B) have been/has developed
C) are/has been developing
D) were/is developing
E) have been/develops
18- John Deere .......... his farm machinery
business, which .......... tractors today, in the
19th century.
A) founds/still produced
B) has founded/is still producing
C) was founding/was still producing
D) founded/still produces
E) is founding/has still produced
19- I .......... my French lately; consequently, I
.......... more and more of it.
A) ** not practising/forget
B) haven't been practising/** forgetting
C) don't practise/have forgotten
D) wasn't practising/forgot
E) didn't practise/was forgetting
20- The old lady's health .......... day by day until
she .......... smoking.
A) was deteriorating/gave up
B) is deteriorating/gives up
C) deteriorated/has given up
D) deteriorates/is giving up
E) has deteriorated/was giving up
21- The managing director .......... Sid to sales
manager and ever since, he .......... everybody
around.
A) promoted/has been bossing
B) promotes/bosses
C) has promoted/is bossing
D) is promoting/was bossing
E) was promoting/has bossed
22- Problems with the hotel, coupled with this
awful weather, .......... our holiday miserable,
so we .......... before the scheduled time.
A) have made/have left
B) were making/leave
C) make/left
D) are making/are leaving
E) made/were leaving
23- The fact that more people .......... ozonefriendly
products nowadays .......... that the
media can positively increase public
awareness.
A) have used/was showing B) used/has shown
C) use/has been showing D) were using/showed
E) are using/shows
24- My sister .......... from severe back aches lately
and I think it's because, last month, she
.......... to work in a shop where she has to pick
up heavy things.
A) is suffering/has started
B) suffers/was starting
C) has been suffering/started
D) suffered/is starting
E) was suffering/starts
25- Though she ......... dancing, Sonia .......... to the
disco with her friends the previous night just
in order to be with them in a different
atmosphere.
A) hasn't liked/has gone
B) doesn't like/went
C) didn't like/is going
D) doesn't like/goes
E) didn't like/has been going
26- Somebody .......... three times this morning
asking for Pete, but nobody called Pete ..........
here.
A) has phoned/has ever lived
B) is phoning/was ever living
C) phones/ever lived
D) phoned/is ever living
E) has been phoning/ever lived
27- Joey .......... just ......... stubborn when he
refused to go to the cinema today and he only
did so because we .......... to go bowling
yesterday.
A) is ... being/haven't wanted
B) has ... been/didn't want
C) is/don't want
D) was/haven't been wanting
E) was ... being/didn't want
28- My mother .......... her optician tomorrow
because her eyesight .......... worse since she
got this computing job.
A) has visited/is becoming
B) visited/was becoming
C) visits/becomes
D) is visiting/has become
E) was visiting/became
29- As the President ........... the hall all the guests
.......... to their feet to welcome him.
A) was entering/have risen
B) entered/rose
C) is entering/rise
D) enters/have been rising
E) has entered/were rising
30- She .......... interested in health ever since she
was a young girl and now that the medical
college .......... her as a student, it seems that
she will be able to work in the medical field.
A) was/accepted
B) has been/has accepted
C) is/is accepting
D) is being/accepts
E) was/was accepting
alıntı....

TENSES / TEST 1 (30 ADET SORU)
CEVAP ANAHTARI
1. C 2. B 3. A 4. D 5. C 6. E 7. D 8. C 9. A 10. A
11. E 12. B 13. D 14. E 15. E 16. C 17. B 18. D 19. B 20. A
21. A 22. B 23. E 24. C 25. B 26. A 27. E 28. D 29. B 30. B


Nüve Forum
Eklenmiş Resim
Dosya tipi: jpg defter.jpg1.jpg (6,4 KB (Kilobyte), 46x kez indirilmiştir)
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
1(30, âdet, soru), tenses/test

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün zaman ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu anki saat: 22:39 .