Nüve Forum


İngilizce hakkinda Tenses/Test 2 (25 ADET SORU) ile ilgili bilgiler


TEST 2 [coverattach=1] 1- We haven't had such a cold winter ......... we came to Ankara. A) when B) for C) before D) as E) since 2- By the time

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 02.02.09, 15:53
ghostgirl - ait kullanıcı resmi (Avatar)
Genel Yönetici
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
Nereden: Mersin
İletiler: 13.513
ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!ghostgirl öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!
Standart Tenses/Test 2 (25 ADET SORU)

TEST 2

[coverattach=1] 1- We haven't had such a cold winter ......... we
came to Ankara.
A) when B) for
C) before D) as
E) since
2- By the time school opens again, I ....... In this
restaurant eight weeks.
A) would have worked
B) will have worked
C) would work
D) would have to work
E) had been working
3- ....... I was ready to leave the office, it was
already raining heavily.
A) At the same time B)Until
C) During D) Afterwards
E) By the time
4- The loud applause ........ how deeply the music
......... the audience.
A) shows / would affect
B) showed / affected
C) had shown / could affect
D) would have shown / have affected
E) may show / had affected
5- This is the twentieth patient the doctor ..........
today.
A) had examined B) was examined
C) has examined D) was examining
E) have examined
6- I have noticed that since I ......... the
university, my life ......... much more
interesting.
A) was entering / had become
B) have entered / becomes
C) had entered / became
D) enter / is becoming
E) entered / has become
7- While I ....... for my aunt outside the shop,
someone ........ my purse.
A) waited / had been grabbing
B) had waited / was grabbing
C) was waiting / grabbed
D) had to wait / had grabbed
E) have been waiting /would have grabbed
8- When Queen Victoria ........ in 1901, she .........
for 63 years.
A) died / had been reigning
B) had died / reigned
C) died / was reigning
D) has died / reigned
E) died / has reigned
9- I ran into him at 1O o'clock this morning
just before the board meeting; I ............
him since.
A) will not have seen B) didn't see
C) haven't seen D) hadn't seen
E) couldn't see
10- ............ by the time he got married.
A) John will finish his degree in medicine
B) The staff is planning a modest
celebration
C) Steve has given a group of children art
lessons
D) He would be busy picking up some last-minute
necessities
E) Tim had been in charge of the company
11- Since 1950 the world ........ nearly one-fifth of
the top soil from its agricultural land and onefifth
of its tropical forests.
A) was losing B) is losing
C) had been lost D) has lost
E) loses
12- So far I've only written half of the report, but I
........ all of it by Saturday.
A) will have finished
B) have finished
C) finish
D) finished
E) might have finished
13- I suppose you ............. the contract and
understand what it .............. .
A) read/has meant
B) will read/meant
C) have read/means
D) had read/would mean
E) are reading/mean
14- When I ........ into the cafe she ........ by herself
at one of the tables near the window.
A) walked/was sitting
B) ** walking/sat
C) was walking/has sat
D) have walked/would sit
E) walk/has been sitting
15- As soon as I ......... paid I ......... you all out for a
meal.
A) have got/would take
B) got/have taken
C) will get/will take
D) get/will take
E) ** getting/was taking
16- He said he ........... me today, but so far he
........... .
A) will phone/doesn't
B) had phoned/hadn't
C) would phone/hasn't
D) phones/isn't
E) phoned/didn't
17- I'm quite sure that Nigel wants to help you, but
that doesn't mean he ....... able to do so.
A) has been B) will be
C) had been D) would have been
E) was
18- When I........... into his office at 11 o'clock he
........... his coffee.
A) will go/will have
B) go/has had
C) was going/has
D) went/was having
E) have gone/would be having
19- Jane told me that she ........ to ring me all
morning.
A) had been trying
B) has been trying
C) will be trying
D) has tried
E) will have tried
20- Jane ........ to the library; she ....... there every
Friday morning.
A) went/was going
B) has gone/goes
C) is going/would go
D) had gone/went
E) was going/is going
21- I ......... the holiday enormously even though
the weather ......... disappointing.
A) enjoy/would have been
B) had enjoyed/has been
C) have enjoyed/was being
D) enjoyed/was
E) ** enjoying/had been
22- By the time the general manager ...... back
from his inspection tour of the overseas
branches, the staff here ...... the annual
report.
A) had got/completed
B) has got/will complete
C) got/have completed
D) gets/will have completed
E) will get/would have completed
23- As we ....... our plans for the weekend, my
brother ...... to say he wanted to come round.
A) have made/had called
B) made/was calling
C) were making/called
D) make/has called
E) will make/would call
24- The first time I ....... horse riding, I
was very nervous and ....... the reins
very tightly.
A) was going/** holding
B) have gone/hold
C) ** going/have held
D) go/was holding E)
went/held
25- Life ....... immensely since Thomas
Edison ....... the first light bulb in
1879.
A) is changing/was Inventing
B) has changed/invented
C) has been changing/has invented
D) changed/has been inventing
E) was changing/invents
alıntı....



TENSES / TEST 2 (25 ADET SORU)
CEVAP ANAHTARI
1. E 2. B 3. E 4. B 5. C 6. E 7. C 8. A 9. C 10. E
11. D 12. A 13. C 14. A 15. D 16. C 17. B 18. D 19. A 20. B
21. D 22. D 23. C 24. E 25. B



Nüve Forum
Eklenmiş Resim
Dosya tipi: jpg kalem1.jpg (30,7 KB (Kilobyte), 47x kez indirilmiştir)
__________________
NEVART AKADEMİ
www.nevart.net
Güzel Sanatlar Fakültesi/Lisesi Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursu
Resim Yağlı Boya Hobi Kursu
Hızlı ve Etkili Okuma Kursu
Çocuklar için Hızlı Okuma Kursu
Çocuklar için Resim Kursu
Disleksi Eğitimi
Okuma Güçlüğü
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
(25, âdet, soru), tenses/test

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün zaman ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu anki saat: 22:50 .