Nüve Forum


Kanepe Tarifleri hakkinda İç Baklalı Ekmek Üstü Sos ile ilgili bilgiler


4 kişilik Malzeme : 200 gram iç bakla 50 gram kurutulmuş domates 4 dilim baget ekmek 4 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı kahvaltılık margarin 2 çorba kaşığı ılık su

Like Tree1Likes
  • 1 Post By Selim Hoytur

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 02.09.09, 10:23
Selim Hoytur - ait kullanıcı resmi (Avatar)
Profesör
 
Üyelik tarihi: Aug 2006
İletiler: 5.878
Selim Hoytur öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!Selim Hoytur öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!Selim Hoytur öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!Selim Hoytur öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!Selim Hoytur öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!Selim Hoytur öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!Selim Hoytur öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!Selim Hoytur öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!Selim Hoytur öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!Selim Hoytur öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!Selim Hoytur öyle bir şöhrete sahip ki kendinden önce namı yürüyor!
Standart İç Baklalı Ekmek Üstü Sos

4 kişilik

Malzeme:
200 gram iç bakla
50 gram kurutulmuş domates
4 dilim baget ekmek
4 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı kahvaltılık margarin
2 çorba kaşığı ılık su
Tuz
taze karabiber
birkaç dal dereotu

Ýç Baklalý Ekmek Üstü Sos-ic-_aklali_ekmek_ustu_sos.jpeg
Tarifi
İç baklaların dış kabuğunu soyduktan sonra tuzlu suda yumuşayıncaya kadar haşlayın. Ocaktan alıp süzün. Tuz ilave edilmiş buzlu suyun içine atarak soğumasını sağlayın. Kuru domatesleri ılık suda 3 dakika kadar bekletip yumuşatın. Süzüp kıyın. Tuz, taze çekilmiş karabiber ve 1 çay kaşığı sızma zeytinyağını ekleyip tatlandırın. Haşlanıp soğuk suda bekletilmiş iç baklaları mutfak robotuna aktarın. Azar azar zeytinyağı ve ılık su ekleyerek püre haline gelinceye kadar karıştırın. Tuz ve taze çekilmiş karabiberle tatlandırın. Kurutulmuş domatesleri ekleyip kaşıkla karıştırın. Kızarmış baget ekmeklerin üzerine önce kahvaltılık margarin sürün, sonra da üzerine İç baklalı karışımdan sürün. Dereotu ile süsleyip servis yapın. Aklınızda Bulunsun: Eğer domatesler yarı kurutulmuş ise ılık suda bekletme işlemine gerek yoktur. Kurutulmuş domatesler biraz tuzlu olduğundan tuz ayarını dikkatli yapmak gerekir.
__________________
NEVART AKADEMİ
www.nevart.net
Güzel Sanatlar Fakültesi/Lisesi Yetenek Sınavlarına Hazırlık Kursu
Resim Yağlı Boya Hobi Kursu
Hızlı ve Etkili Okuma Kursu
Çocuklar için Hızlı Okuma Kursu
Çocuklar için Resim Kursu
Disleksi Eğitimi
Okuma Güçlüğü
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
baklalı, ekmek, sos, üstü

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün zaman ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu anki saat: 23:59 .