Nüve Forum


Tatar Yemekleri hakkinda Tukmaş ile ilgili bilgiler


malzeme 1 kilo un 1 bardak su 2 adet yumurta 2 adet patates 2 adet havuç 1 kilo kemikli kuzu eti (Kaz eti daha iyi olur) 1 adet soğan Tuz,

Like Tree1Likes
  • 1 Post By Yıldız Ünalay

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 06.06.09, 14:54
Çılgın
 
Üyelik tarihi: Jan 2008
İletiler: 781
Blog Başlıkları: 56
Yıldız Ünalay artık çok görkemli biri.Yıldız Ünalay artık çok görkemli biri.Yıldız Ünalay artık çok görkemli biri.Yıldız Ünalay artık çok görkemli biri.Yıldız Ünalay artık çok görkemli biri.Yıldız Ünalay artık çok görkemli biri.Yıldız Ünalay artık çok görkemli biri.Yıldız Ünalay artık çok görkemli biri.Yıldız Ünalay artık çok görkemli biri.Yıldız Ünalay artık çok görkemli biri.
Standart Tukmaş

malzeme
1 kilo un
1 bardak su
2 adet yumurta
2 adet patates
2 adet havuç
1 kilo kemikli kuzu eti (Kaz eti daha iyi olur)
1 adet soğan
Tuz, biber
2 litre su
Dereotu

Tarifi
Un, yumurta, su ve tuzu karıştırarak sert bir hamur yapın. Oklavayla ince yufkalar açm. Erişte gibi kesin ve bir kenara bırakın. Etleri suda haşlayın. Havuçları, soğanları da içine atın ve etler pişince ayırın ve suyunu süzün. Patatesleri kare kare kesin ve aynı suda pişirin. Baharatları, tuzu ilave edin ve az pişmeye yakın hamurlan da içine atın ve karıştıra karıştıra pişirin. Erişteler üste çılanca pişmiştir. Ateşten alıp diğer tarafta etleri tabaklara koyun. Üzerine de sulu erişte döküp dereotunu da ilave ederek servis yapın.


Nüve Forum

Konu ghostgirl tarafından (07.06.09 saat 14:51 ) değiştirilmiştir..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
tukmaş

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık



Bütün zaman ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu anki saat: 06:47 .