iconBütün zaman ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu anki saat: 01:16 . | Nüve Foruma Hoşgeldiniz! Forumumuzdan yararlanmak için lütfen Üye Olun !
Nüve'de Bugün
Jolie ve Pitt'in çocukları şimdiden lüks tutkunu!
Jolie Ve Pitt'in Çocukları Şimdiden Lüks Tutkunu!
Angelina Jolie ve Brad Pitt'in çocukları, küçük yaşlarına rağmen birer marka ve lüks tutkunu... 'Life &Style' dergisi çocukların lüks alışkanlıklarını haber yaptı Angelina Jolie ve Brad Pitt arasında aldatma ve ayrılık haberleri basında yer almay...
SBS sonucuna göre öğrenci alacak
Sbs Sonucuna Göre Öğrenci Alacak
Türk ve yabancı özel okullar, ilköğretim 8. sınıf Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sonucuna göre öğrenci alacak. Türkiye Özel Okullar Birliğinden yapılan açıklamada, bugüne kadar ''Özel Okullar Sınavı'' ile öğrenci alımı yapan Türk ve yabancı özel ok...
Anayasa fırsatı kaçtı
Anayasa Fırsatı Kaçtı
Hindistan'a giderken gazetecilere konuşan Cumhurbaşkanı Gül, yeni Anayasa için fırsatın kaçtığını söyledi. Gül, "Parça parça ne yapabilirler, bilmiyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Hindistan yolunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gül, yen...
The Great Gatsby
The Great Gatsby
Plot Summary The novel basically begins after the story - that is, Gatsby's story - has ended. The narrator is a young man named Nick Carraway, a Yale graduate from the Midwest who has come to the East Coast to learn the bonds business. At the nov...
8 Şubat 2010 Bugün doğanlar
8 Şubat 2010 Bugün Doğanlar
Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iy...
Harfli ifadeler
Harfli İfadeler
Harfli ifadeler a,b,c birer pozitif tam sayı ve a
Aynı anda 18 kılıcı yuttu..
Aynı Anda 18 Kılıcı Yuttu..
Avustralyalı sokak göstericisi Chayne Hultgren, aynı anda 18 kılıcı yutarak yeni bir rekor kırdı. Sahnede "Uzay Kovboyu" ismini kullanan Hultgren, 2008’de kırdığı rekorunu geliştirerek, dün Sydney’de yaptığı gösteride, her biri 72 santim...

Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 2 ölü, 34 yaralı
Yolcu Otobüsü Şarampole Yuvarlandı: 2 Ölü, 34 Yaralı
Kayseri-Sivas karayolunda yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 34 kişi de yaralandı. Sivas'tan Kayseri yönüne giden sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen 34 EZ 7478 plakalı yol...
Kolaj-Collage
Kolaj-Collage
Kolaj (Collage) : Dadacılarca yaratılmış bir resim tekniği. Elde mevcut her türlü basılı, çizili ya da fotografik malzemenin bir yüzey üzerine yeni bir kompozisyon oluşturacak düzende yapıştırılmasıyla elde edilir. Böylelikle, kendileri sanatsal nite...
Unilateral Dudak-Damak Yarıklı Erişkin Bir Hastanın Multidisipliner Tedavisi
Unilateral Dudak-Damak Yarıklı Erişkin Bir Hastanın Multidisipliner Tedavisi
Unilateral Dudak-Damak Yarikli Erişkin Bir Hastanın Multidisipliner Tedavisi A Case Report Amaç: Dudak-damak yarıkları (DDY) embriyonik ve erken fetal ...
Hızlı Prototip Üretim Teknolojileri
Hızlı Prototip Üretim Teknolojileri
Ürün geliştirme aşamasında prototip ihtiyaçları kaçınılmazdır. Farklı ürün geliştirme aşamalarının tanımlanabilmesi için geometrik, fonksiyonel, teknik prototiplere ihtiyaç vardır. Bu makalede, prototip üretiminin hızlı bir şekilde yapıldığı imalat s...
Türksat ücretsiz telefonla Türk Telekom'a rakip oluyor
Türksat Ücretsiz Telefonla Türk Telekom'a Rakip Oluyor
Türk Telekom ile Türksat arasındaki rekabet halka yarayacak. Türksat, Kablo TV'ye rakip olan Telekom'a, abonelerini ücretsiz konuşturma hamlesiyle karşılık verecek. Türksat, Türk Telekom'un televizyon yayıncılığında rakip olması üzerine telefon hiz...